Laiva Zadar Ancona

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3 risteystä viikoittain
    6 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kroatia ja Italia yhdistyvät Zadar - Ancona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Jadrolinija. Vertaamme hintoja ja aikoja Zadar - Ancona, ja näytämme sinulle myös hinnat Dubrovnik - Bari ja Split - Ancona auttaa sinua saamaan Kroatia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Zadar Ancona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Zadar Ancona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Zadar Ancona lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Zadar Ancona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Zadar Ancona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Zadar Ancona lauttalippu internetistä AFerry tänään.