Laiva Ystad Swinoujscie

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    6 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Puola yhdistyvät Ystad - Swinoujscie reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Polferries ja Unity Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Ystad - Swinoujscie, ja näytämme sinulle myös hinnat Karlskrona - Gdynia ja Nynashamn - Gdansk auttaa sinua saamaan Ruotsi Puola parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Ystad Swinoujscie liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ystad Swinoujscie lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ystad Swinoujscie lauttaliput.

Halvat Ystad - Swinoujscie -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ystad Swinoujscie lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ystad Swinoujscie lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ystad Swinoujscie lauttalippu internetistä AFerry tänään.