Yksityisyyskäytäntö


AFerry Ltd on sitoutunut asiakkaidensa yksityisyyden suojaamiseen. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin AFerry Ltd:n täysin hallinnoimiin verkkotunnuksiin, mukaan lukien www.aferry.fi, sekä kaikkiin AFerry-tavaramerkillä merkittyihin sivustoihin www.aholiday.co.uk. AFerry Ltd käyttää kerättyjä tietoja vain lain sallimissa puitteissa (vuoden 1988 tietosuojalain mukaisesti). AFerry Ltd noudattaa myös vuoden 2002 Elektronisen kaupankäynnin (EC Directive) säädöksiä (SI 2002 Nro 2013)

Onnistunut matkan varaaminen AFerry Ltd.tä edellyttää henkilökohtaisten tietojen lähettämistä, mukaan lukien nimet, osoitteet, passinumerot ja maksutiedot. Luotto-/pankkikorttisi tiedot säilyvät järjestelmässämme vain varausprosessin ajan ja ne salataan käyttäen Thawte-teknologiaa. Tietosi säilyvät tietokannassamme, jotta voimme muuttaa, perua tai päivittää asianmukaista varaustasi. AFerry Ltd. ei paljasta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi seuraavissa tapauksissa:

a. Tiettyjen palveluiden tarjoamiseksi, meidän täytyy lähettää vähäisiä tietoja, kuten nimesi (sekä muiden ryhmän jäsenten nimet) toimittajillemme varauksesi kirjaamiseksi virallisesti. Emme luovuta heille muita henkilökohtaisia tietoja;

b. Jos laki edellyttää meitä luovuttamaan tietoja tai joku asianmukaisen toimivallan omaava taho vaatii sitä;

c. sellaiselle rahalaitokselle, jossa meillä on tili, luottostatuksen varmistamiseksi ja / tai maksutapahtumien vahvistamiseksi;

AFerry Ltd ei käytä tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin; me tarjoamme asiakkaillemme kuitenkin mahdollisuuden tilata kuukausittaiset uutiskirjeemme, jotka löytyvät osoitteesta www.aferry.fi

AFerry Ltd käyttää Thawte-salausta kaikilla sivustoillaan taatakseen tietojesi yksityisyyden. Thawte SSL-sertifikaatti varmistaa, että verkkotunnuksemme on rekisteröity ja että meillä on voimassa oleva sertifikaatti, sekä salaa tietosi turvallisessa ympäristössä, jota on mahdotonta murtaa, joten voit tehdä varauksen reaaliajassa helposti ja turvallisesti.

AFerry Ltd käyttää evästeitä seuraamaan sivuston käyttöäsi, jotta saisimme arvokasta tietoa, jonka avulla voisimme parantaa internet-kokemustasi ja palvelujamme. Näitä tietoja ei anneta kolmansille osapuolille ja ne kerätään puhtaasti sisäisiä tilastoanalyyseja varten.

AFerry Ltd varaa oikeuden tämän yksityisyydensuojalausunnon muuttamiseen tai muokkaamiseen milloin tahansa, sovellettavien tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakien muutosten mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää koskien AFerryn tietosuojaa ja yksityisyydensuojaa, tai haluat nähdä mahdollisesti käytössämme olevat sinua koskevat tiedot. Kirjoita osoitteeseen: 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, England.

Kaikki AFerry Ltd:n omistamien sivustojen ja niiden sisällön tekijänoikeudet kuuluvat AFerry Ltd:lle. c 2009 Kaikki oikeudet pidätetään.