Laiva Yeosu

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Yeosu AFerry. Kotimaan palvelut Korean tasavalta ovat saatavilla Yeosu -palvelusta Jeju.

Yeosu Lauttayhtiöt

Yeosu -lautoja liikennöi Hanil Express. Kun etsit lautta Yeosu, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Yeosu lautat, joissa Hanil Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Yeosu on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Yeosu liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Yeosu lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Yeosu lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Yeosu
  • Lautat Yeosu
  • Lautat Yeosu

Vertaa kaikkien johtavien Yeosu lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Yeosu lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Yeosu lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Yeosu Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Hanil Express

Expo Cruise Terminal, Expo-daero, Yeosu-si, Jeollanam-do,, 320-66, South Korea