Laiva Yakushima

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Yakushima Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Yakushima AFerry. Kotimaan palvelut Japani ovat saatavilla Yakushima -palvelusta Kagoshima.

Yakushima Lauttayhtiöt

Yakushima -lautoja liikennöi Tane Yaku Jetfoil. Kun etsit lautta Yakushima, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Yakushima lautat, joissa Tane Yaku Jetfoil tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Yakushima on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Yakushima liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Yakushima lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Yakushima lauttaliput.

  • Lautat Yakushima
  • Lautat Yakushima
  • Lautat Yakushima

Vertaa kaikkien johtavien Yakushima lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Yakushima lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Yakushima lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Yakushima Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan