Laiva Wellington

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Wellington Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Wellington AFerry. Kotimaan palvelut Uusi Seelanti ovat saatavilla Wellington -palvelusta Picton.

Wellington Lauttayhtiöt

Wellington -lautoja liikennöi Bluebridge ja Interislander. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Wellington ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Wellington, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Wellington lautat, joissa Bluebridge ja Interislander tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Wellington on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Wellington liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Wellington lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Wellington lauttaliput.

  • Lautat Wellington
  • Lautat Wellington
  • Lautat Wellington

Vertaa kaikkien johtavien Wellington lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Wellington lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Wellington lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Wellington Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Bluebridge

50 Waterloo Quay, Wellington, Wellington 6011, New Zealand

Interislander

Wellington Terminal, 1 Aotea Quay, Wellington 6011, New Zealand