Wasaline

Wasaline
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Wasaline lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Wasaline muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Ruotsi ja Suomi. Vertaa kaikkien johtavien Wasaline lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Wasaline lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Wasaline lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Wasaline reittejä ja lähtijöitä Uumaja ja Vaasa.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Wasaline reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Wasaline lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Umea - Vaasa
3 tunti
Suosituin reitti:

Wasaline Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Wasaline lippuja Uumaja ja Vaasa AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Wasaline lippuja Uumaja ja Vaasa AFerryn kanssa!

Video

Wasaline YouTube Video