Vulcano Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Vulcano Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Vulcano AFerry. Vulcano voit käyttää lauttoja ympäri Liparisaaret ja myös Italia ja Sisilia. Kotimaan palvelut Liparisaaret ovat saatavilla Vulcano -palvelusta Lipari ja Stromboli kun taas lautat Liparisaaret purjehtivat Milazzo ja Napoli.

Vulcano Lauttayhtiöt

Vulcano -lautoja liikennöi Liberty Lines ja SNAV. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Vulcano ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Vulcano, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Vulcano lautat, joissa Liberty Lines ja SNAV tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Vulcano on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Vulcano lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Vulcano liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Vulcano lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Vulcano lauttaliput.

  • Vulcano Lautta
  • Vulcano Lautta
  • Vulcano Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Vulcano lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Vulcano lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Vulcano lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Vulcano Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

SNAV

Molo di Levante, 98050, Italy

Liberty Lines

, 98050 Vulcano Porto ME, Italy