Laiva Volos Alonissos

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    5 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 7 risteystä viikoittain
    4 tunti 55 min.
    Saat hinnan

Kreikka ja Sporadien yhdistyvät Volos - Alonissos reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANES Ferries ja Hellenic Seaways.

Varaa kaikilta suurimmilta Volos Alonissos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Volos Alonissos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Volos Alonissos lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Volos Alonissos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Volos Alonissos lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Volos Alonissos lauttalippu internetistä AFerry tänään.