Virtu Ferries

Virtu Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Virtu Ferries lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Virtu Ferries muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Malta ja Sisilia. Vertaa kaikkien johtavien Virtu Ferries lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Virtu Ferries lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Virtu Ferries lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Virtu Ferries reittejä ja lähtijöitä Catania, Malta ja Pozzallo. Kun mahdollista, vertaamme Virtu Ferries Grimaldi Lines ja Tirrenia di Navigazione auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Virtu Ferries reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Virtu Ferries lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 90 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Virtu Ferries Reitit

    • Vertaa ja varaa Virtu Ferries lippuja Malta, Pozzallo ja Catania AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Virtu Ferries lippuja Malta, Pozzallo ja Catania AFerryn kanssa!