Laiva Ventspils

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Ventspils Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Ventspils AFerry. Laivat Ventspils, Latvia, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi. Voit ottaa lautan Ventspils alkaen Nynashamn.

Ventspils Lauttayhtiöt

Ventspils -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Ventspils, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ventspils lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ventspils on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Ventspils liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ventspils lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ventspils lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Nynashamn - Ventspils
(Stena Line)
103 €
  • Varattu: maanantaina 14. syyskuuta 2020
  • Matkustus: maanantaina 5. lokakuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 1
  • Lautat Ventspils
  • Lautat Ventspils
  • Lautat Ventspils

Vertaa kaikkien johtavien Ventspils lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ventspils lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ventspils lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Ventspils Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

19 Jana Street, Ventspils, LV-3601, Latvia