Laiva Venetsia Patras

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    32 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Kreikka yhdistyvät Venetsia - Patras reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Venetsia - Patras, ja näytämme sinulle myös hinnat Venetsia - Igoumenitsa auttaa sinua saamaan Italia Kreikka parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Venetsia Patras liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Venetsia Patras lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Venetsia Patras lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Venetsia Patras lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Venetsia Patras lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Venetsia Patras lauttalippu internetistä AFerry tänään.