Laiva Venetsia Igoumenitsa

Kartta

Hanki tarjous

  • 3 risteystä viikoittain
    25 tunti 30 min.
  • 2 risteystä viikoittain
    26 tunti 30 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Kreikka yhdistyvät Venetsia - Igoumenitsa reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Venetsia - Igoumenitsa, ja näytämme sinulle myös hinnat Venetsia - Patras auttaa sinua saamaan Italia Kreikka parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Venetsia Igoumenitsa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Venetsia Igoumenitsa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Venetsia Igoumenitsa lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Venetsia Igoumenitsa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Venetsia Igoumenitsa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Venetsia Igoumenitsa lauttalippu internetistä AFerry tänään.