Laiva Venetsia Igoumenitsa

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    26 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Kreikka yhdistyvät Venetsia - Igoumenitsa reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Venetsia - Igoumenitsa, ja näytämme sinulle myös hinnat Venetsia - Patras auttaa sinua saamaan Italia Kreikka parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Venetsia Igoumenitsa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Venetsia Igoumenitsa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Venetsia Igoumenitsa lauttaliput.

Halvat Venetsia - Igoumenitsa -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Venetsia Igoumenitsa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Venetsia Igoumenitsa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Venetsia Igoumenitsa lauttalippu internetistä AFerry tänään.