Laiva Valencia Palma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    7 tunti 45 min.
    Saat hinnan
  • 7 risteystä viikoittain
    7 tunti 40 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Valencia - Palma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Valencia - Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat Barcelona - Palma, Denia - Palma ja Gandia - Palma auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Valencia Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Valencia Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Valencia Palma lauttaliput.

Halvat Valencia - Palma -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Valencia Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Valencia Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Valencia Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.