Laiva Valencia Mahon

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • harvoin risteykset
    15 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Valencia - Mahon reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Valencia - Mahon, ja näytämme sinulle myös hinnat Barcelona - Ciutadella ja Barcelona - Mahon auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Valencia Mahon liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Valencia Mahon lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Valencia Mahon lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Valencia Mahon lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Valencia Mahon lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Valencia Mahon lauttalippu internetistä AFerry tänään.