Laiva Valencia Ibiza

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 5 risteystä viikoittain
  4 tunti 30 min.
  Saat hinnan
 • 6 risteystä viikoittain
  4 tunti 29 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Valencia - Ibiza reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Valencia - Ibiza, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Barcelona - Ibiza
 • Denia - Ibiza
 • Denia - San Antonio
 • Gandia - San Antonio

Varaa kaikilta suurimmilta Valencia Ibiza liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Valencia Ibiza lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Valencia Ibiza lauttaliput.

Halvat Valencia - Ibiza -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Valencia Ibiza lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Valencia Ibiza lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Valencia Ibiza lauttalippu internetistä AFerry tänään.