Laiva Vaasa

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Vaasa Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Vaasa AFerry. Laivat Vaasa, Suomi, ovat saatavilla osoitteesta . Voit ottaa lautan Vaasa alkaen Umea ja Uumaja.

Vaasa Lauttayhtiöt

Vaasa -lautoja liikennöi Wasaline. Kun etsit lautta Vaasa, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Vaasa lautat, joissa Wasaline tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Vaasa on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Vaasa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Vaasa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Vaasa lauttaliput.

  • Lautat Vaasa
  • Lautat Vaasa
  • Lautat Vaasa

Vertaa kaikkien johtavien Vaasa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Vaasa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Vaasa lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Vaasa Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Wasaline

Vanha Satamatie, , 65170 Vaasa, Finland