Uruguay Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Uruguay AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja Uruguay lauttoille, joiden avulla voit matkustaa rennossa tietäen, että sinulla on paljon. Uruguay lautat toimivat 3 lauttasatamista - Colonia, Montevideo ja Punta del Este. Voit varata lautan Uruguay kohteesta Argentina käyttäen 3 lauttareittejä - Buenos Aires - Colonia, Buenos Aires - Montevideo ja Buenos Aires - Punta del Este.

Uruguay Lauttayhtiöt

Laivoilla Uruguay liikennöi Colonia Express. Vertaamme kaikkia Colonia Express -tapahtumia saadaksesi parhaan hinnan parhaalla mahdollisella tavalla suunnitelmien mukaan. Colonia Express tarjoaa lyömätöntä palvelua ja tuntuu kuin olisit lomalla, kun astut alukselle. Matka Uruguay on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.