Unity Line

Unity Line
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Unity Line Yleiskatsaus
Varaa Unity Line:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Unity Line:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Unity Line:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Alukseen nousu alkaa 90 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa. Viimeiset lähtöselvitysajat ovat seuraavat: Jalkamatkustajat - 15 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa, ajoneuvojen kanssa matkustavat - 30 minuuttia ennen aikataun mukaist

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Swinoujscie - Ystad
7 tunti 15 min.
Suosituin reitti:
Ystad - Swinoujscie
halvin:
Ystad - Swinoujscie
128 €*
*Hinta perustuu:
  • Pikkubussi + 1
  • Varattu: tiistaina 22. syyskuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 25. syyskuuta 2020

Erikoistarjoukset

Unity Line Reitit

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Ystad - Swinoujscie
(Unity Line)
128 €
  • Varattu: tiistaina 22. syyskuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 25. syyskuuta 2020 (Vain meno)
  • Pikkubussi + 1


Kuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien Unity Line:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Unity Line:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Unity Line:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.