Umago Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Umag AFerry. Laivat Umag, Kroatia, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Umag alkaen Venetsia.

Umag Lauttayhtiöt

Umag -lautoja liikennöi Atlas Kompas ja Venezia. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Umag ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Umag, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Umag lautat, joissa Atlas Kompas ja Venezia tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Umag on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Umago lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Umago liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Umago lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Umago lauttaliput.

  • Umago Lautta
  • Umago Lautta
  • Umago Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Umago lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Umago lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Umago lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Umag Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Atlas Kompas

Umag Ferry Port, Setaliste Vladimira Gortana, 52470 Umag, Croatia

Commodore Cruises

52470, Umag, Croatia

Venezia

, 52 470, Croatia