Laiva Turku Tukholma

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    9 tunti 25 min.
  • 1-risteykset päivittäin
    10 tunti 35 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät Turku - Tukholma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja ja Viking Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Turku - Tukholma, ja näytämme sinulle myös hinnat Helsinki - Tukholma ja Naantali - Kapellskar auttaa sinua saamaan Suomi Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Turku Tukholma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Turku Tukholma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Turku Tukholma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Turku Tukholma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Turku Tukholma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Turku Tukholma lauttalippu internetistä AFerry tänään.