Laiva Turku Maarianhamina

Kartta

Hanki tarjous

  • 6 risteystä viikoittain
    5 tunti 15 min.
  • 6 risteystä viikoittain
    5 tunti 25 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Suomi ja Åland yhdistyvät Turku - Maarianhamina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja ja Viking Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Turku - Maarianhamina, ja näytämme sinulle myös hinnat Helsinki - Maarianhamina auttaa sinua saamaan Suomi Åland parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Turku Maarianhamina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Turku Maarianhamina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Turku Maarianhamina lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Turku Maarianhamina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Turku Maarianhamina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Turku Maarianhamina lauttalippu internetistä AFerry tänään.