Laiva Turku Maarianhamina

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    4 tunti 25 min.
    Saat hinnan
  • 6 risteystä viikoittain
    5 tunti 25 min.
    Saat hinnan

Suomi ja Åland yhdistyvät Turku - Maarianhamina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja ja Viking Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Turku - Maarianhamina, ja näytämme sinulle myös hinnat Helsinki - Maarianhamina auttaa sinua saamaan Suomi Åland parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Turku Maarianhamina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Turku Maarianhamina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Turku Maarianhamina lauttaliput.

Halvat Turku - Maarianhamina -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Vertaa kaikkien johtavien Turku Maarianhamina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Turku Maarianhamina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Turku Maarianhamina lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Vaihtoehtoiset Reittien