Laiva Tunis Genova

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • CTN toimii lauttaliikenteellä reitillä Tunis - Genoa
  2 risteystä viikoittain
  19 tunti
  Saat hinnan
 • 2 risteystä viikoittain
  22 tunti 45 min.
  Saat hinnan
 • 1 risteystä viikoittain
  19 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tunesien ja Italia yhdistyvät Tunis - Genova reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä CTN ja Grandi Navi Veloci. Vertaamme hintoja ja aikoja Tunis - Genova, ja näytämme sinulle myös hinnat Tunis - Civitavecchia ja Tunis - Salerno auttaa sinua saamaan Tunesien Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Tunis Genova liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tunis Genova lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tunis Genova lauttaliput.

Halvat Tunis - Genova -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Tunis Genova lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tunis Genova lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tunis Genova lauttalippu internetistä AFerry tänään.