Laiva Tukholma Turku

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    10 tunti 35 min.
    Saat hinnan
  • 1-risteykset päivittäin
    11 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät Tukholma - Turku reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja ja Viking Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Tukholma - Turku, ja näytämme sinulle myös hinnat Kapellskar - Naantali ja Tukholma - Helsinki auttaa sinua saamaan Ruotsi Suomi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Tukholma Turku liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tukholma Turku lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tukholma Turku lauttaliput.

Halvat Tukholma - Turku -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Vertaa kaikkien johtavien Tukholma Turku lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tukholma Turku lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tukholma Turku lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Vaihtoehtoiset Reittien