Laiva Tukholma Tallinna

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    16 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Eesti yhdistyvät Tukholma - Tallinna reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja. Vertaamme hintoja ja aikoja Tukholma - Tallinna, ja näytämme sinulle myös hinnat Kapellskar - Paldiski auttaa sinua saamaan Ruotsi Eesti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Tukholma Tallinna liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tukholma Tallinna lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tukholma Tallinna lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Tukholma Tallinna lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tukholma Tallinna lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tukholma Tallinna lauttalippu internetistä AFerry tänään.