Laiva Tsushima

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Tsushima AFerry. Laivat Tsushima, Japani, ovat saatavilla osoitteesta Korean tasavalta. Voit ottaa lautan Tsushima alkaen Busan.

Tsushima Lauttayhtiöt

Tsushima -lautoja liikennöi Kobee. Kun etsit lautta Tsushima, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Tsushima lautat, joissa Kobee tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Tsushima on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Tsushima liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tsushima lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tsushima lauttaliput.

  • Lautat Tsushima
  • Lautat Tsushima
  • Lautat Tsushima

Vertaa kaikkien johtavien Tsushima lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tsushima lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tsushima lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Tsushima Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Kobee

817-0016 Nagasaki-ken, Tsushima-shi, Izuharamachi Higashizato, Japan