Trieste Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Trieste AFerry. Laivat Trieste, Italia, ovat saatavilla osoitteesta Albanien. Voit ottaa lautan Trieste alkaen Durres.

Trieste Lauttayhtiöt

Trieste -lautoja liikennöi Adria Ferries. Kun etsit lautta Trieste, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Trieste lautat, joissa Adria Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Trieste on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Trieste lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Trieste liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Trieste lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Trieste lauttaliput.

  • Trieste Lautta
  • Trieste Lautta
  • Trieste Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Trieste lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Trieste lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Trieste lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Trieste Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Adria Ferries

SCALO LEGNAMI - VIA DEGLI ALTIFORNI , 34145 TRIESTE, Italy

Grimaldi Lines

Punto Franco Vecchio, 34100, Italy

Minoan Lines

Ufficio Imbarco, Check in Terminal - Via della Rampa, Molo 7, 34123 Trieste, Italy

Trieste Lines

Nuova Stazione Marittima - Molo IV - Trieste, 34135 Trieste, Italy