Laiva Trelleborg Sassnitz

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    4 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät Trelleborg - Sassnitz reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Trelleborg - Sassnitz, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Ruotsi Saksa parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Göteborg - Kiel
  • Malmö - Travemunde
  • Trelleborg - Rostock
  • Trelleborg - Travemunde

Varaa kaikilta suurimmilta Trelleborg Sassnitz liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Trelleborg Sassnitz lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Trelleborg Sassnitz lauttaliput.

Halvat Trelleborg - Sassnitz -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Trelleborg Sassnitz lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Trelleborg Sassnitz lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Trelleborg Sassnitz lauttalippu internetistä AFerry tänään.