Laiva Trelleborg Rostock

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 2-risteykset päivittäin
  5 tunti 30 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  6 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät Trelleborg - Rostock reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line ja TT-Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Trelleborg - Rostock, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Ruotsi Saksa parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Göteborg - Kiel
 • Malmö - Travemunde
 • Trelleborg - Sassnitz
 • Trelleborg - Travemunde

Varaa kaikilta suurimmilta Trelleborg Rostock liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Trelleborg Rostock lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Trelleborg Rostock lauttaliput.

Halvat Trelleborg - Rostock -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Trelleborg Rostock lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Trelleborg Rostock lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Trelleborg Rostock lauttalippu internetistä AFerry tänään.