Travelmar

Travelmar
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Travelmar lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Travelmar muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia. Vertaa kaikkien johtavien Travelmar lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Travelmar lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Travelmar lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Travelmar reittejä ja lähtijöitä Amalfi, Positano ja Salerno. Kun mahdollista, vertaamme Travelmar Navlib auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Travelmar reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Travelmar lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Travelmar Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Travelmar lippuja Amalfi, Positano ja Salerno AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Travelmar lippuja Amalfi, Positano ja Salerno AFerryn kanssa!

    Video

    Travelmar YouTube Video