Trasmediterranea (Transmed)

Trasmediterranea (Transmed)
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Trasmediterranea (Transmed) Yleiskatsaus
Varaa Trasmediterranea (Transmed):in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Trasmediterranea (Transmed):in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Trasmediterranea (Transmed):in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
42
Lyhin risteys:
Algeciras - Ceuta
1 tunti 10 min.
Suosituin reitti:
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
halvin:
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
852 €*
*Hinta perustuu:
  • Auto + 2
  • Varattu: tiistaina 22. syyskuuta 2020
  • Matkustus: tiistaina 3. marraskuuta 2020

Erikoistarjoukset

Trasmediterranea (Transmed) Reitit

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
(Trasmediterranea)
852 €
  • Varattu: tiistaina 22. syyskuuta 2020
  • Matkustus: tiistaina 3. marraskuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2


Kuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien Trasmediterranea (Transmed):in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Trasmediterranea (Transmed):in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Trasmediterranea (Transmed):in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.