Trasmapi

Trasmapi
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Trasmapi lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Trasmapi muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Baleaarit. Vertaa kaikkien johtavien Trasmapi lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Trasmapi lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Trasmapi lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Trasmapi reittejä ja lähtijöitä Formentera ja Ibiza. Kun mahdollista, vertaamme Trasmapi Aquabus Ferry Boats, Balearia ja Mediterranea Pitiusas auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Trasmapi reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Trasmapi lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään 1 tunti ennen lautan lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Trasmapi Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Trasmapi lippuja Formentera ja Ibiza AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Trasmapi lippuja Formentera ja Ibiza AFerryn kanssa!

    Video

    Trasmapi YouTube Video