Toremar

Toremar
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Toremar lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Toremar muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Elba ja Italia. Vertaa kaikkien johtavien Toremar lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Toremar lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Toremar lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Toremar reittejä ja lähtijöitä Capraia, Cavo, Isola del Giglio, Livorno, Piombino, Porto Santo Stefano, Portoferraio ja Rio Marina. Kun mahdollista, vertaamme Toremar Corsica-Sardinia Ferries ja Moby Lines auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Toremar reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Toremar lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä kaikille matkustajille.

Reitit:
16
Lyhin risteys:
Cavo - Portoferraio
20 min.
Suosituin reitti:

Toremar Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Toremar lippuja Livorno, Piombino, Isola del Giglio ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Toremar lippuja Livorno, Piombino, Isola del Giglio ja muita AFerryn kanssa!

Video

Toremar YouTube Video