Laiva Tokio

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Tokio AFerry. Kotimaan palvelut Japani ovat saatavilla Tokio -palvelusta Tokushima.

Tokio Lauttayhtiöt

Tokio -lautoja liikennöi Ocean Tokyu Ferry. Kun etsit lautta Tokio, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Tokio lautat, joissa Ocean Tokyu Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Tokio on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Tokio liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tokio lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tokio lauttaliput.

  • Lautat Tokio
  • Lautat Tokio
  • Lautat Tokio

Vertaa kaikkien johtavien Tokio lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tokio lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tokio lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Tokio Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Ocean Tokyu Ferry

Tokyo Port Ferry Terminal, 4-8-6 Ariake, Koto-ku, Tokyo, Japan