Laiva Tinos Rafina

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 2-risteykset päivittäin
  1 tunti 50 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  2 tunti 10 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  3 tunti 20 min.
  Saat hinnan

Kykladien ja Kreikka yhdistyvät Tinos - Rafina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Sea Jets.

Varaa kaikilta suurimmilta Tinos Rafina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tinos Rafina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tinos Rafina lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Tinos Rafina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tinos Rafina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tinos Rafina lauttalippu internetistä AFerry tänään.