Laiva Tilos

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Tilos Reitit

Varaa lautta Tilos AFerry. Kotimaan palvelut Dodekanesia ovat saatavilla Tilos -palvelusta 4 lauttasatamat:

  • Chalki
  • Kos
  • Nisyros
  • Ródos

Tilos Lauttayhtiöt

Tilos -lautoja liikennöi Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Tilos ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Tilos, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Tilos lautat, joissa Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Tilos on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Tilos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tilos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tilos lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Tilos
  • Lautat Tilos
  • Lautat Tilos

Vertaa kaikkien johtavien Tilos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tilos lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tilos lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Tilos Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Blue Star Ferries

Livadia, Limani Tilou, 85002, Greece

Blue Star Ferries

Livadia, Limani Tilou, 85002, Greece

Dodekanisos Seaways

Livadia,Limani Tilou, 85002, Greece