Thames Clippers

Thames Clippers
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Thames Clippers Yleiskatsaus
Varaa Thames Clippers:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Thames Clippers:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Thames Clippers:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

HUOMAA: SINUN TÄYTYY TULOSTAA SÄHKÖPOSTISI LIITE (PDF) JA NÄYTTÄÄ SE ALUKSEEN NOUSTESSASI, MUUTOIN PÄÄSYSI ALUKSEEN EVÄTÄÄN.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Thames Clippers Reitit      Kuinka tehdä varaus

      Vertaa kaikkien johtavien Thames Clippers:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Thames Clippers:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Thames Clippers:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.