Laiva Tanah Merah Bandar BentanTelani

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 4-risteykset päivittäin
  1 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

 • Tanah Merah - Tanjung Pinang
  4-risteykset päivittäin
  2 tunti 45 min.
  Saat hinnan

Singapore ja Indonesia yhdistyvät Tanah Merah - Bandar BentanTelani reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Bintan Resort Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Tanah Merah Bandar BentanTelani liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tanah Merah Bandar BentanTelani lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tanah Merah Bandar BentanTelani lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Tanah Merah Bandar BentanTelani lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tanah Merah Bandar BentanTelani lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tanah Merah Bandar BentanTelani lauttalippu internetistä AFerry tänään.