Laiva Tallinna Tukholma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    16 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Eesti ja Ruotsi yhdistyvät Tallinna - Tukholma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja. Vertaamme hintoja ja aikoja Tallinna - Tukholma, ja näytämme sinulle myös hinnat Paldiski - Kapellskar auttaa sinua saamaan Eesti Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Tallinna Tukholma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tallinna Tukholma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tallinna Tukholma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Tallinna Tukholma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tallinna Tukholma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tallinna Tukholma lauttalippu internetistä AFerry tänään.