Laiva Tallinna Helsinki

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 6-risteykset päivittäin
  2 tunti
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  2 tunti 15 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  2 tunti 15 min.
  Saat hinnan

Eesti ja Suomi yhdistyvät Tallinna - Helsinki reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Eckerö Line, Tallink Silja ja Viking Line.

Varaa kaikilta suurimmilta Tallinna Helsinki liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tallinna Helsinki lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tallinna Helsinki lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Tallinna Helsinki lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tallinna Helsinki lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tallinna Helsinki lauttalippu internetistä AFerry tänään.