Tallinn Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Tallinna Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Tallinna AFerry. Laivat Tallinna, Eesti, ovat saatavilla osoitteesta Åland, Ruotsi ja Suomi. Voit ottaa lautan Tallinna alkaen Helsinki, Maarianhamina ja Tukholma.

Tallinna Lauttayhtiöt

Tallinna -lautoja liikennöi Eckerö Line, Tallink Silja ja Viking Line. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Tallinna ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Tallinna, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Tallinna lautat, joissa Eckerö Line, Tallink Silja ja Viking Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Tallinna on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Tallinn lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Tallinn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Tallinn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Tallinn lauttaliput.

  • Tallinn Lautta
  • Tallinn Lautta
  • Tallinn Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Tallinn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Tallinn lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Tallinn lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Tallinna Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Eckerö Line

Passenger Harbour, A - Terminal, Harbour 25 - 2, Tallinn, Estonia

St Peter Line

Passenger Terminal A, Sadama 25/2 15051, Tallinn, Estonia

Tallink Silja

Tallinn D - Terminal, Lootsi 13, Tallinn, 10151, Estonia

Viking Line

Viking Line terminal A - B, AS Tallinna Sadam, Sadama 25, 15051, Estonia