Stromboli Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Stromboli Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Stromboli AFerry. Stromboli voit käyttää lauttoja ympäri Liparisaaret ja myös Italia ja Sisilia. Kotimaan palvelut Liparisaaret ovat saatavilla Stromboli -palvelusta Lipari, Rinella ja Vulcano kun taas lautat Liparisaaret purjehtivat Milazzo ja Napoli.

Stromboli Lauttayhtiöt

Stromboli -lautoja liikennöi Liberty Lines, Siremar ja SNAV. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Stromboli ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Stromboli, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Stromboli lautat, joissa Liberty Lines, Siremar ja SNAV tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Stromboli on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Stromboli lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Stromboli liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Stromboli lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Stromboli lauttaliput.

  • Stromboli Lautta
  • Stromboli Lautta
  • Stromboli Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Stromboli lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Stromboli lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Stromboli lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Stromboli Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

SNAV

Molo Scari , I - 98050 Stromboli , Italy

Liberty Lines

, 98050 Stromboli ME, Italy