Stewart Island Ferry Services

Stewart Island Ferry Services
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Stewart Island Ferry Services lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Stewart Island Ferry Services muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Uusi Seelanti. Vertaa kaikkien johtavien Stewart Island Ferry Services lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Stewart Island Ferry Services lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Stewart Island Ferry Services lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Stewart Island Ferry Services reittejä ja lähtijöitä Stewart Island/Oban.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Stewart Island Ferry Services reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Stewart Island Ferry Services lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Bluff - Oban
1 tunti
Suosituin reitti:

Stewart Island Ferry Services Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Stewart Island Ferry Services lippuja Stewart Island/Oban AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Stewart Island Ferry Services lippuja Stewart Island/Oban AFerryn kanssa!