Stavanger Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Stavanger Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Stavanger AFerry. Laivat Stavanger, Norja, ovat saatavilla osoitteesta Tanska. Voit ottaa lautan Stavanger alkaen Hirtshals.

Stavanger Lauttayhtiöt

Stavanger -lautoja liikennöi Fjord Line. Kun etsit lautta Stavanger, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Stavanger lautat, joissa Fjord Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Stavanger on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Stavanger lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Stavanger liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Stavanger lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Stavanger lauttaliput.

  • Stavanger Lautta
  • Stavanger Lautta
  • Stavanger Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Stavanger lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Stavanger lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Stavanger lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Stavanger Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Fjord Line

Utenriksterminalen (Risavika Port), Kontinental Vien 31, N-4056 Tananger, Norway