Laiva Stavanger Hirtshals

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    11 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Norja ja Tanska yhdistyvät Stavanger - Hirtshals reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Stavanger - Hirtshals, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Norja Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Bergen - Hirtshals
  • Kristiansand - Hirtshals
  • Langesund - Hirtshals
  • Larvik - Hirtshals
  • Oslo - Frederikshavn

Varaa kaikilta suurimmilta Stavanger Hirtshals liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Stavanger Hirtshals lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Stavanger Hirtshals lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Stavanger Hirtshals lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Stavanger Hirtshals lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Stavanger Hirtshals lauttalippu internetistä AFerry tänään.