Laiva St Peter Port St Malo

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    1 tunti 55 min.
    Saat hinnan

Kanaalisaaret ja Ranska yhdistyvät St Peter Port - St Malo reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Condor Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja St Peter Port - St Malo, ja näytämme sinulle myös hinnat St Peter Port - Carteret, St Peter Port - Dielette ja St Peter Port - Granville auttaa sinua saamaan Kanaalisaaret Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta St Peter Port St Malo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa St Peter Port St Malo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat St Peter Port St Malo lauttaliput.

Halvat St Peter Port - St Malo -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien St Peter Port St Malo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata St Peter Port St Malo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa St Peter Port St Malo lauttalippu internetistä AFerry tänään.