Laiva St Helier Portsmouth

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 4 risteystä viikoittain
    7 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kanaalisaaret ja Englanti yhdistyvät St Helier - Portsmouth reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Condor Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja St Helier - Portsmouth, ja näytämme sinulle myös hinnat St Helier - Poole auttaa sinua saamaan Kanaalisaaret Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta St Helier Portsmouth liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa St Helier Portsmouth lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat St Helier Portsmouth lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien St Helier Portsmouth lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata St Helier Portsmouth lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa St Helier Portsmouth lauttalippu internetistä AFerry tänään.