Spirit of Tasmania

Spirit of Tasmania
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Spirit of Tasmania lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Spirit of Tasmania muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Australia ja Tasmania. Vertaa kaikkien johtavien Spirit of Tasmania lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Spirit of Tasmania lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Spirit of Tasmania lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Spirit of Tasmania reittejä ja lähtijöitä Devonport ja Melbourne.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Spirit of Tasmania reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Spirit of Tasmania lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys suoritetaan vähintään 45 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Devonport - Melbourne
10 tunti 30 min.
Suosituin reitti:

Spirit of Tasmania Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Spirit of Tasmania lippuja Devonport ja Melbourne AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Spirit of Tasmania lippuja Devonport ja Melbourne AFerryn kanssa!

Video

Spirit of Tasmania YouTube Video