Spalato Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Split Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Split AFerry. Laivat Split, Kroatia, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Split alkaen Ancona.

Split Lauttayhtiöt

Split -lautoja liikennöi Jadrolinija ja SNAV. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Split ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Split, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Split lautat, joissa Jadrolinija ja SNAV tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Split on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Spalato lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Spalato liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Spalato lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Spalato lauttaliput.

  • Spalato Lautta
  • Spalato Lautta
  • Spalato Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Spalato lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Spalato lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Spalato lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Split Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Jadrolinija

Ulica Gat Svetog Duje, 21000, Split, Croatia

SNAV

Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Spalato - Split, Croatia