Laiva Southampton East Cowes

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 20-risteykset päivittäin
    1 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Isle of Wight yhdistyvät Southampton - East Cowes reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Red Funnel. Vertaamme hintoja ja aikoja Southampton - East Cowes, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Englanti Isle of Wight parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Lymington - Yarmouth
  • Portsmouth - Fishbourne
  • Portsmouth - Ryde
  • Southsea - Ryde

Varaa kaikilta suurimmilta Southampton East Cowes liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Southampton East Cowes lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Southampton East Cowes lauttaliput.

Halvat Southampton - East Cowes -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Southampton East Cowes lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Southampton East Cowes lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Southampton East Cowes lauttalippu internetistä AFerry tänään.